Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Lokala författare sökes

Biblioteken i Mölndal söker lokala författare till en ny bok- och berättarfestival i oktober.

I oktober bjuder biblioteken in till Jag Läser. En månad med fokus på vuxna som läsande förebilder. Det blir inspirerande författarbesök, föreläsningar, workshops och nytt för i år är den lokala Bok- och berättarfestivalen.

Jag läser har anordnats i över fem år på biblioteken i MöIndal. I år utökas en vecka till fyra veckor. Jag läser 2.0 startar måndag 7 oktober och pågår till fredag 1 november. Parallellt med programutbudet blir det också en Jag läser-kampanj där lokala profiler är förebilder och uppmuntrar till läsning.

- Vi vill uppmuntra och inspirera vuxna att vara läsande förebilder för barn och unga och då tror vi på att bjuda in till ett blandat program för att inspirera till läsning under en längre period. En av höjdpunkterna är den lokala bok – och berättarfestivalen som är ny för i år, berättar Sofia Slottner som är programsamordnare. Det blir en dag fylld med lokala förmågor som berättar om sina böcker på den öppna scenen, för den som går i författardrömmar finns det också möjlighet att anmäla sig till en skrivarworkshop med författaren Elin Boardy.

Anmäl dig

Nu söker Mölndals stadsbibliotek lokala författare som vill vara med på bok- och berättarfestivalen. Känner du någon eller är du själv författare bosatt i Mölndal?

Kontakta oss på e-post: malin.saaranen@molndal.se så berättar vi mer!
Anmälan senast den 4 oktober.

Bok – och berättarfestivalen äger rum lördag 19 oktober kl. 11-14.30 på Mölndals stadsbibliotek

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-08-15 11.29