Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Var med och håll staden ren 21/9

Lördag 21 september är det Håll Sverige rent-dagen, en del av World cleanup day. Över hela världen går folk ut och plockar skräp för en skräpfri natur. Häng med du också.

Det är allas ansvar att naturen inte är full med skräp. Den 21 september är det World Cleanup day. Mölndals stad är med och arrangerar skräpplockardag.

Kom och var med

Vi kommer att stå i Mölndals innerstad, Kållered centrum och Lindome centrum mellan klockan 11 och 14. Vi delar ut påsar och material för skräpplockning. Du kan sedan plocka skräp där du vill och kan sedan lämna dina säckar till oss. Du kan också lägga dina säckar på en plats och mejla oss på miljohjalte@molndal.se och meddela vart du lagt dem så plockar vi upp dem. (alternativt släng i din soptunna eller miljörum).

Läs mer om Vi städar Mölndal.

Bakgrund

Nu hjälper vi Sveriges natur, sjöar och hav.
Ta en påse eller säck, gå ut och plocka skräpet du ser. Svårare än så är det inte att bidra till ett renare och finare Sverige.

Sprid gärna budskapet att hjälpa till mot nedskräpningen
genom att lägga upp foton och tagga #hållsverigerent och #vistädarmölndal

Du kan också ladda ner appen Skrappen. Där kan du
sätta ihop en egen grupp som går ut och plockar skräp. Där hittar du också våra skräpplockarevent som du kan anmäla dig till. Läs mer hos Håll Sverige rent.

Kontakt

Daniel Labe
Enhetschef
Tekniska förvaltningen
031-315 15 61
daniel.labe@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-09-17 12.55