Se helgens Allsång i soffan i efterhand!

Helgens digitala allsång blev en succé. I lördags såg 800 personer livesändningen med humor och sång från Möllans scen. Jan Rippe ledde allsången och med sig på scen hade han flera kända artister. Stäm upp i ”Allsång i soffan” i efterhand du också!

Se hela föreställningen här på Mölndals stads Youtube-kanal året ut.

Allsången leddes av Jan Rippe, känd från Galenskaparna och Aftershave. På scenen under kvällen blandades humor och musik, med framträdanden och allsångsnummer av Cecilia Vennersten, Ida Redig, Stefan Ljungqvist och Mölndalsrevyn.

Även delar av Mölndals kammarkör var med på plats och stämde upp i sång. Allt ackompanjerades live på scenen av ett femmannaband lett av Rikard Mörtsell.

Det är jättekul att så många var med och sjöng hemma i sofforna, säger projektledare Daniel Pawholm, Mölndals stad. Vi har fått en hel del positiva kommentarer efteråt, så jag känner mig jätteglad att vi kunde genomföra livesändningen och nå ut till så många.

Allsångsfest på äldreboenden i Mölndal

Flera av stadens äldreboenden fick hjälp att koppla upp sig med storbildsskärmar i sina samlingsrum.

På Sörgårdens äldreboende blev det en riktig fest med godis och räkmacka till föreställningen.

Boende på Sörgårdens äldreboende tittar på Allsång i soffan.

Eftersom föreställningen går att se i efterhand planerar fler äldreboenden att genomföra visningar för sina boende under vintern.

Kontakt

Daniel Pawholm
Samordnare för evenemang och produktion
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-315 12 62
0704-67 79 99
daniel.pawholm@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad