Välkomna till Mölndalsdagarnas aktivitetspark

Söndagen den 5 juni fylls stadsparken med roliga aktiviteter, workshops, underhållning och kultur för hela familjen. En heldag med en mängd olika upplevelser och allt är helt gratis.

Under söndagen på Mölndalsdagarna kan du delta i en mängd roliga aktiviteter och upplevelser för alla åldrar i Stadsparken. Aktivitetsparken kommer att ha öppet mellan klockan 12.00-18.00 den 5 juni.

Nedanför Fässbergskyrkan kan alla barn leka och ha kul på barnområdet. Kom och hoppa i flera uppblåsbara borgar. Gå den 50 meter långa hinderbanan. Släng dig i rutschkanan. Eller bara lek i leklandet. Alla aktiviteter är gratis och görs i samarbete med Mölndals stads folkhälsoarbete. Men obs! Leken sker på egen risk och alla vuxna ansvarar för sina barn.

För den mer mogna publiken kan du bland annat ta del av både bingo, allsång, gympa och teaterföreställningar.

Passa också på att besöka ett flertal föreningar och organisationer som visar upp sina verksamheter och bjuder på ett brett utbud av ”prova på” aktiviteter.

Det är roligt att vi har fått till så många bra programpunkter och upplevelser för både barn och seniorer under festivalen, säger Daniel Pawholm projektledare för Mölndalsdagarna.

Mölndalsdagarna är en tredagarsfestival för hela familjen. Under tre jubilerande dagar fylls Mölndal med mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar. Varje lördag, hela våren, får du reda på vilka artister du kan se och vilka roliga saker du kan göra på vår gemensamma stadsfestival. Boka in den den 4-6 juni i kalendern redan nu!

Hela festivalprogrammet släpps under våren. Håll utkik på: molndal.se/molndalsdagarna.

Välkomna!

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad