Sök pengar för att arrangera sommaraktiviteter

Mölndals stad vill garantera ett roligt, tryggt och meningsfullt sommarlov för kommunens barn och unga. För tredje året i rad har föreningar möjligheten att söka pengar inför sommaren. 

Mölndals stad avsätter 180 000 kr till föreningsdrivna aktiviteter. Pengarna kan sökas av alla föreningar som vill anordna kostnadsfria aktiviteter för barn och unga under sommaren och inom kommunens gränser. Ansökan öppnar 1 april 2022.

Det känns jättekul att kunna erbjuda föreningar möjligheten att söka medel i år också. Föreningslivet har två somrar i rad tagit ett stort ansvar med att ordna fantastiska aktiviteter för Mölndals barn och unga. Vi hoppas att intresset för att bidra till ett meningsfullt sommarlov är stort även i år, säger Annika Stedner, förvaltningschef för kultur- och fritidsförvaltningen.

Så här ansöker du

Föreningar kan söka pengar för att arrangera aktiviteter inom kommunens gränser för barn och unga under sommarlovet. Ansökan görs via kommunens e-tjänst. Ansökningsperioden är den 1-30 april 2022.

En urvalsgrupp gör en samlad bedömning av vilka föreningar som får bidrag. Besked lämnas till föreningarna senast första veckan i maj.

Mer om krav och ansökan på: molndal.se/sommarlovssatsningen

Hjälp oss att upprepa förra årets succé och ge stadens unga ett rikt sommarlov 2022! Vi ser fram emot din ansökan.

Vill du ha hjälp med ansökan?

Vill din förening ha hjälp med att organisera er aktivitet eller att fylla i ansökan? Har du frågor? Kontakta Henrik Dahlqvist, avdelningschef fritid och folkhälsa, henrik.dahlqvist@molndal.se

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad