Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Biblioteken i Mölndal

Biblioteken i Mölndal har en egen webbplats där du kan söka och reservera olika media. På webbplatsen kan du även ladda ner e-böcker.

Tjej ligger i gräset och läser. Foto: Sonja Skäär

På alla biblioteken i Mölndal får du fritt använda alla medier och datorer som finns. Vi har även gott om studieplatser, fri tillgång till information och fritt trådlöst nätverk. Med hjälp av appen Biblio kan du lyssna på e-ljudböcker i din telefon. 

Mölndals stadsbibliotek är ett av tre nominerade till priset Årets bibliotek 2019!

Rösta på Mölndals stadsbibliotek 
En av fem juryröster som utser Årets bibliotek är allmänhetens röst. Övriga fyra är utsedda representanter från biblioteksbranchen. Hjälp oss rösta fram Mölndals stadsbibliotek som årets bibliotek!  https://dik.se/aretsbibliotek/  

Varje år delar fackförbundet DIK ut priset Årets bibliotek. I år nominerades över 60 bibliotek runt om i Sverige. För två veckor sedan fanns det fem finalkandidater och juryn har åkt runt om i landet för att intervjua och träffa kandidaterna. Temat för årets utmärkelse är upplevelser och juryn har titta på vad som gör de nominerade biblioteken speciella, men också på vilket sätt biblioteken har arbetat med upplevelser.

Biblioteken i Mölndal finns i Mölndals innerstad, i Kållereds centrum och på Almåsskolan i Lindome. Det finns också en bokbuss som trafikerar över 40 hållplatser i hela Mölndals stad.

Alla bibliotek finns även på Facebook, Twitter och Instagram. Följ oss för att enkelt få reda på vad som händer på ditt närmaste bibliotek.

Varje år ordnas över 700 aktiviteter på biblioteken. Till exempel kommer populära författare på besök och det bjuds på intressanta föreläsningar. Ibland blir det också kreativa skaparverkstäder och sagostunder. Det finns också IT-hjälp varje vecka på alla bibliotek.

Varmt välkommen till biblioteken i Mölndal.

Årets bibliotek

Kontakt

Mölndals stadsbibliotek
Bergmansgatan 31
431 30 Mölndal
031-315 16 00 Expedition
031-315 16 10 Information
molndals.stadsbibliotek@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-09-10 11.51