Ung i Mölndal

Vi öppnar fritidsgårdarna i Mölndal för alla från årskurs 6 till och med gymnasiet från och med den 8 februari. Vi erbjuder även roliga digitala aktiviteter som du kan göra hemifrån. Kika nedan och gå gärna in på ungmolndal på Instagram.

Tre ungdomar spelar kort på fritidsgården. Foto: Lina Ikse

En meningsfull fritid för alla

Vi vill att du ska kunna fylla din fritid med roliga saker. Via menyn hittar du därför mer information om vad vi har att erbjuda, som till exempel:

Det finns dessutom olika grupper du kan engagera dig i, som:

Du hittar även massvis med aktiviteter i kommunens evenemangskalender.

Följ oss i sociala medier

Följ oss för att få den senaste informationen om vad du kan göra för roliga saker på din fritid.

Häng med oss online

På plattformen Discord har vi en egen server. Där kan du chatta med fritidsledare, hänga med kompisar, spela spel, få hjälp med läxorna och mycket annat! Du som är ung är med och bestämmer vad vi ska hitta på. Veckans schema hittar du på vårt instagramkonto.

Servern är öppen onsdag och torsdag kl. 16-20 och varje fredag kl. 20-22.

Det är väldigt enkelt att komma igång, klicka på länken nedan:

Träffa fritidsledarna utomhus

Fritidsledarna finns numera även varje måndag kl. 16-20. För kontakt med fritidsledarna och för mer information om var de befinner sig, gå in på Instagramkontot @ungmolndal. 

UKM- Ung kulturfestival

Ung kultur möts (UKM) är en årlig kulturfestival för unga människor, 13-25 år. Alla bidrag är välkomna. I år blir festivalen digital. Läs mer och anmäl dig på ukm.se

Sök pengar och gör din idé till verklighet

Har du idéer på evenemang som du vill genomföra tillsammans med och för andra ungdomar? Då finns det pengar att söka!

Din åsikt kan utveckla Mölndal

För oss på Mölndals stad är dina åsikter, erfarenheter och framtidsdrömmar viktiga. Genom att göra din röst hörd kan vi se till att kommunen blir bättre för dig och andra unga. Därför finns det samordnare för ungas inflytande på kommunen.

De arbetar med att på olika sätt skapa plattformar och lyfta ungas röster samt stärka ungas möjligheter till delaktighet, inkludering och inflytande i staden. Bland annat arbetar de med Hbtq-Labbet, Mölndals ungdomsråd och Lupp-enkäten.

Är du 13–26 år och har tankar eller idéer kring ungas inflytande i staden? Eller vill du kanske veta mer om vilka möjligheter du har? Då kan du ta kontakt med någon av samordnarna för ungas inflytande.

Kontakt

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad