Kållereds fritidsgård

På Kållereds fritidsgård är det dina intressen som gäller och det är du som bestämmer vad vi ska göra. Kom bara med idéer så hjälps vi åt att förverkliga dem!

Webbplats och sociala medier

För att alltid kunna hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss är det lättast att spana in vår webbplats eller följa oss via sociala medier.

Gruppverksamhet

Vi har grupper som du kan vara med i. Just nu finns: bak-/matlagnings­gruppen, skejtgruppen, DIY-gruppen och resegruppen, med fler på gång. Du kan också starta en egen grupp med hjälp av oss. Om du har ett band eller vill starta ett så kan du boka tid i vår fullt utrustade replokal.

Show me the money

Har du en idé som du vill genomföra med och för andra ungdomar på fritidsgården? "Show me the money" är pengar som kan användas till lite större arrangemang, som kurser, studieresor, externa utbildare i till exempel teater, foto, musik, med mera.

Läs mer och ansök om pengar ur Show me the money


Vi har tagit sommarlov och ses igen i augusti!

Det finns en massa roliga sommarlovsaktiviteter att prova på så länge. Hitta din favorit aktivitet i evenemangskalendern.

Ordinarie öppettider

Måndag

Sommarstängt

Tisdag

Sommarstängt

Onsdag

Sommarstängt

Torsdag

Sommarstängt

Fredag

Sommarstängt

Helgdagar

Stängt

Hitta hit

Kållereds fritidsgård ligger på Gamla riksvägen 48, mitt i Kållereds centrum. Du kan enkelt ta dig hit med buss och pendeltåg.

En fritidsgård för alla

På Kållereds fritidsgård är alla ungdomar från årskurs 6 till tredje året på gymnasiet välkomna! Det spelar ingen roll vilken religion, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet eller funktionsförmåga du har. Vi jobbar aktivt för att tillgodose just dina intressen och behov. Därför har personalen bland annat utbildats i hbtq-frågor och mänskliga rättigheter.

Kontakt

Kållereds fritidsgård
Gamla riksvägen 48
428 32 Kållered

Afshin Esmaeili
Enhetschef, södra enheten
Kultur- och fritidsförvaltningen
0707-69 03 72
afshin.esmaeili@molndal.se

Jörgen Hjerpe
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0707-69 03 53
jorgen.hjerpe@molndal.se

Lars Kjellqvist
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0704-67 75 36
lars.kjellqvist@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-29 15.28