Synpunkter och felanmälan

Hjälp oss att bli bättre. Vi behöver dina synpunkter. Om du har en synpunkt, vill lämna ett förslag, göra en felanmälan eller kanske ge beröm så hör av dig. Då utvecklas vi och kan ge dig en allt bättre service.

 

Det är enkelt och går snabbt att skicka in synpunkt och felanmälan via e-tjänsten. Du kan vara anonym. Du kan också tycka till eller felanmäla genom att kontakta kontaktcenter:

Akuta fel ring alltid 031-315 10 00.

Gäller ditt ärende en orosanmälan till social- och arbetsmarknadsförvaltningen ombeds du ringa eller skriva brev istället för att lämna en synpunkt. Vill du ringa och vara anonym kan du ringa via Mölndals stads kontaktcenter 031-315 10 00 och be att få bli kopplad till mottagningsenheten.

Svar

Inom två arbetsdagar ska du få en bekräftelse på att vi har tagit emot din synpunkt eller felanmälan.

Inom fem arbetsdagar ska du få en återkoppling, från kontaktcenter eller en handläggare i staden.

Din synpunkt blir en allmän handling

Alla inkomna synpunkter registreras och följs upp och dina personuppgifter behandlas genom att registreras i vårt datasystem. Personuppgifterna behandlas med stöd av att det är en uppgift av allmänt intresse för kommuner att hjälpa medborgare att ta till vara sina intressen och vara tillgängliga för kontakt.

Inkomna synpunkter utgör allmän handling och alla har rätt att ta del av en allmän handling om den inte innehåller uppgifter som ska sekretesskyddas. Synpunkter gallras enligt dokumenthanteringsplanen i regel efter 2 år. Respektive nämnd är personuppgiftsansvarig. Hur vi hanterar dina personuppgifter.

Det går bra att vara anonym, men då kan vi inte kontakta dig och berätta hur vi har hanterat din synpunkt.

När du fyller i dina personuppgifter medger du att Mölndals stad behandlar dessa i samband med hanteringen av synpunkt och felanmälan.

Kontakt

Kontaktcenter Mölndal
Mölndals stadshus
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00
kontakt@molndal.se

Öppettider 24/6-11/8
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-16.30
fredag    8.00-15.00

Dela på:

Senast uppdaterad